PRVÝ BLOG OBCE SPIŠSKÝ HRHOV. PREČÍTAJTE SI O ČOM BUDE

Tento blog vznikol za účelom vytvorenia priestoru pre články z diania v obci Spišský Hrhov. Je spojením toho, čo chýba na oficiálnej obecnej stránke a kombináciou rôznych diskusií, podnetov a názorov. Článok o čomkoľvek čo sa týka obce môže uverejniť každý kto má chuť a je z obce Spišský Hrhov. Stačí sa ozvať vyplnením kontaktného formulára. O čom to bude?
Všetky záznamy z obecných zastupiteľstiev na jednom mieste


Hľadáte územný plán, rokovací poriadok, zásady hospodárenia s majetkom obce alebo zásady odmeňovania poslancov? Jednoducho dokumenty, ktoré chýbajú na stránke obce nájdete na blogu. Stačí kliknúť a čítať.


Máte záujem o niektorý pozemok v obci a neviete kto ho vlastní? Zaujíma Vás to aký plat má starosta či primátor? Chcete sa vzdelávať v oblasti samosprávy? Na blogu nájdete viacero zaujímavých stránok. Stačí kliknúť na to čo Vás zaujíma.



Chcete vedieť viac o komisiách, členoch a poslancoch? Aj to pripravujeme.

Chcete byť informovaní o pridaní nového článku? Je to jednoduché. Stačí kliknúť a zadať svoj e-mail následne v potvrdzujúcom e-maili ktorý príde do pár minút povoliť túto službu. Takto Vám už nič neunikne ;)


Komentáre